bez dzieci, bo ojców jest dużo, a nie każdy musi być h...
Witam serdecznie na nowym forum, pewnej alternatywie dla photoshop.pl, na którym nie wiele możemy zdziałać ze względów ograniczeń.
Tutoriale: 1
Wysłany: 2007-03-04, 20:27
Również - jak nakazuje dobry obyczaj - mówię (piszę?) Wszystkim WITAJCIE!
Liczę na wymianę doświadczeń i konstruktywną krytykę.
Jak wielu innych jestem spadochroniarzem z photoshop.pl
Mam nadzieję, że nie zawiodę się po wylądowaniu na na "Nowej Ziemi"
_________________ życie zaczyna się po pięćdziesiątce, a jeszcze lepiej po dwóch...
Wg. nas będzie to pewne ułatwienie dla userów wyjaśniających problem innym. od wieków wiadomo że obraz łatwiej jest przyswajalny a i rozwiązuje to problem z wersjami językowymi programu
Panie i panowie, chciałbym wszystkim pogratulować inicjatywy i ogłosić, że będę się starał być jej częścią, może ktoś doceni wobec w miarę równej liczby postów nie będę się starał wychodzić przed szereg, ani tym bardziej próbował odbierać popetelonemu tytułu jaki otrzymał gdzie indziej mimo że gadatliwy jestem potwornie.
A tak poza tym to nie jestem Wojtek i nie mam 13 lat i trochę inne rzeczy mi w głowie, i jako że zaczynam bytność na tym forum i jestem nowy, chciałbym się przywitać i mam nadzieję że będzie się nam tutaj dobrze współpracowało i nauczymy się od siebie wielu pożytecznych rzeczy i wszyscy staniemy się bogaci, bo szanowani już jesteśmy
Pozdrawiam wszystkich, tych których poznałem już gdzie indziej i tylko wtajemniczeni wiedzą gdzie oraz tych wszystkich których dopiero poznam, szukających wskazówki albo ... W(pier)skazówki
Sochers.
_________________ The biggest pleasure in life is doing things people say you cannot do - Walter Bagehot