jak przygotowujecie plik z takimi wektorkami? rasteryzujecie wszystko oprócz tekstu czy po prostu zapisać do pdf`a (ludziki w wektorkach tak jak są z istocka) martwię się troszkę czy gradient`y wyjdą dobrze czy cos się nei sypnie, dzięki za pomoc
dzięki, mam pytanie przy okazji o gramature papieru, jaka najlepsza dla ulotek? 150 gr bedzie ok? czy dać wyższą? nie ma być tandety ale nie chce tez przepłacać drukował ktoś może na papierze ekologicznym?
Wygrane bitwy: 2
Artykuły: 25 Pomógł: 11 razy Wiek: 27 Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 368 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-02-02, 15:45
Na ekologicznym nie drukowałem.
Jeśli chodzi o gramaturę to 150 starczy w zupełności w przypadku kredy. Możesz też spytać o taki papier, kurde nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale my na mówimy "satyna" jest to papier znacznie tańszy od kredy, ale jakościowo bardzo nie odbiega, drukowałem na tym kilka plakatów i bardzo zacnie wyglądało.
_________________ just kinda stuck between my fantasy and what is real