Tutoriale: 13 Pomógł: 13 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 383 Skąd: .a kto to wie
Wysłany: 2009-03-10, 12:21 Brak czcionek
OK kto wie w czym problem a mianowicie po instalacji Corela 95% czcionek jest na szarym polu i nie mogę ich używać dostępne jest tylko dosłownie 9 krojów. Gdzie to można naprawic ?:)
Nadmieniam że jak wybiore F czyli Formatuj Tekst dostępne mam wszystkie
Wygrane bitwy: 1
Tutoriale: 3 Pomógł: 22 razy Wiek: 23 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 155 Skąd: łódź
Wysłany: 2009-03-10, 15:08
Też mam część fontów na szaro, ale nie mam problemu z ich używaniem. Mogę normalnie wybierać je z listy i używać, ale zawsze się zastanawiałem dlaczego tak jest.
Wygrane bitwy: 1
Tutoriale: 3 Pomógł: 22 razy Wiek: 23 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 155 Skąd: łódź
Wysłany: 2009-03-11, 10:55
Heh, rzeczywiście, choć jak font ma wstawione np. □ albo inny znaczek to czasami się myli i pokazuje ją na czarno. Dzięki za informacje, o to mi chodziło
zainstalowałem corel X4 i podobnie większość czcionek mam podświetlonych na szaro i nie ma polskich fontów. co można z tym zrobić? może sa jakieś ustawienia. nadmieniam, że na tym samym kompie mam corele 9 w którym wszystkie te fonty mają polskie znaki. dla mnie dziwne. może mam coś nie tak ustawione. bardzo proszę o pomoc.